WordPress Weboldalad van? Ezért fontos a rendszeres karbantartás!

Picture of Szerző: Juhász Tamás

Szerző: Juhász Tamás

Ha egy WordPress weboldal vagy webshop tulajdonosa vagy, akkor bizonyára tudod, hogy egy jó weboldal karbantartás nélkülözhetetlen annak érdekében, hogy az oldalad sikeres legyen. Tudod ez olyan, hogy van egy szép autód, de ha a kötelező olajcserét, bizonyos kilométerenként nem végezteted el spóroltál egy kis pénzt, de ha emiatt nagyobb probléma történik a motor működésében akkor mélyen a zsebedbe kell nyúlni. Szóval itt is él az a szabály, hogy az „olcsóbb sokszor a drágább” 🙂

Ha elhanyagolod a weboldalad rendszeres karbantartását, az veszélyeztetheti az oldal keresőbarát jellegét. Ennek eredményeként az oldalad nem jelenik meg a keresőkben azok számára, akik a tartalmadra keresnek rá, ami csökkenti a látogatóid számát is. Ha csökken a látogatószám csökken a bevétel is, de ezt neked nem kell magyarázni.

Technikai SEO

A technikai SEO az egyik olyan fontos terület, amelyre figyelned kell, ha a weboldalad sikerét akarod biztosítani. Azonban, ahhoz hogy az oldalad technikai SEO-ja megfelelő legyen, az oldaladnak rendszeresen karbantartva kell lennie. A technikai SEO része például az oldalad sebessége, a mobilkompatibilitás, a biztonság, és az oldalad belső linkstruktúrája. Mindezek javítása érdekében rendszeresen frissítened kell az oldaladat.

A weboldal karbantartás olyan fontos teendők összessége, amelyek megakadályozzák az oldalad problémáit, biztonsági hiányosságait, és egyéb problémáit. Ide tartozik az oldalad rendszeres biztonsági mentése, a pluginek és a sablonok frissítése, az oldalad sebességének optimalizálása, a hibajavítás és a belső linkstruktúra javítása. Az oldalad minőségi karbantartása segít a látogatóid számának növelésében, és megőrzi az oldalad keresőbarát jellegét.

Ha azonban nincs tapasztalatod a weboldal karbantartás terén, akkor könnyen beleütközhetsz olyan problémákba, amelyek súlyos károkat okozhatnak az oldaladon. Azonban, ha nincs időd, vagy éppen nem tudsz mit kezdeni a weboldalad karbantartásával, akkor állunk rendelkezésedre! Vállaljuk weboldalad rendszeres karbantartását, hogy Te a saját dolgaidra koncentrálhass. Hívj minket még ma, és kezdjük el az oldalad karbantartását!

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Nyomtatás
Ezek is érdekelhetnek