Jó helyen jársz ha...

Garancia

Elérhetőség

Garanciát vállalok rá, hogy projekt közben nem tűnök el, és telefonon illetve e-mailben is elérhető vagyok.

Pontosság

Olyan weboldalt készítek vállalkozásodnak amilyet te szeretnél. A részleteket megbeszéljük, és minden fontosabb kérdés előtt konzultálunk!

Határidő

Az idő pénz, ezért mindig a kitűzütt határidőkhöz tartom magam.

Manapság alap követelménnyé vált az üzleti életben az online jelenlét. Neked nincs még weboldalad? Gondolj bele, hogy ha te fodrászt, éttermet vagy egy problémádra megoldást keresel, rögtön az internetet hívod segítségül. A mai felgyorsult világban, aki nincs a neten az olyan mint ha nem is létezne. Ezért elengedhetetlen a meghatározott célnak megfelelő weboldal készítése.

Egy jól elkészített weboldal rengeteg információt tartalmaz, értékesít helyetted, ezáltal megtöbbszörözi a bevételed. Az egyik legfőbb marketing eszközöd lesz a nulladik perctől. A weboldal készítés során nem csak design, hanem marketing szempontokat is figyelembe véve a te igényeidre szabva, az általad kért funkciókkal készítem el.

Az általam készített weboldalak jellemzői

Egyedi Design és Arculat

Mobilra is optimalizált (reszponzív)

Korlátlan oldallal és bejegyzéssel kiegészíthető

Könnyen kezelhető

Biztonságos

Marketing szemléletű szerkezetű

Akár több nyelven

Rövid elkészülési idő

Garancia

A weboldal készítés menete

Követelmények és Célkitűzések

Ahhoz, hogy egyedi és hatékony weboldalt hozzunk létre, először is megbeszéljük, milyen igények és célkitűzések állnak a projekted mögött. Szorosan együttműködve veled, körüljárjuk a vállalkozásodat, hogy pontosan megértsük, milyen funkcionalitások és dizájn-elemek szolgálják a legjobban az online jelenléted.

Domain és Tárhely Foglalás

Amennyiben még nincs saját domain név és tárhelyed, segítünk neked a megfelelő kiválasztásában és lefoglalásában. Egyedi webcím és stabil tárhely biztosítása fontos lépés, hogy az online térben könnyen megtaláljanak és a weboldalad mindig elérhető legyen.

Webdesign és Fejlesztés

Ez a fázis a kreativitás és a technológia összefonódása. Az általad megfogalmazott elképzeléseket valósítjuk meg, létrehozva egy letisztult és felhasználóbarát design-t. Az ezt követő szakaszban pedig az összes funkciót kiépítjük és optimalizáljuk a weboldalt, hogy a látogatóid könnyedén böngészhessék az oldalad tartalmát.

Tesztelés és Hibajavítás

Miután elkészült a weboldal, alaposan teszteljük annak minden részletét. Az esetleges hibákat azonnal kijavítjuk, hogy a végeredmény tökéletesen működjön minden böngészőn és eszközön.

Közzététel, Technikai SEO és Indexeltetés

Amikor késznek nyilvánítod az elkészült weboldalt, közzétesszük és megengedjük a kereső robotoknak, hogy bejárják az oldalt. Egyidejűleg foglalkozunk a technikai SEO-val is. Ez a lépés biztosítja, hogy a keresőmotorok hatékonyan értelmezzék az oldalad tartalmát és megjelenítsék azt a releváns keresési eredmények között. Ezeket a folyamatokat gyorsítjuk fel, és bekötjük a Google Search console és az Analytics eszközöket. Így biztosítjuk, hogy a potenciális ügyfeleid könnyen megtaláljanak az online térben.

legfrissebb Referenciáink

www.shop.volcseykft.hu

A VNDesign megbízásából készült ez a minimalista stílusban készült, letisztult és elegáns webshop a Völcsey Kft. részére.

www.rexpack.hu

ABHolding megbízásából készült ez a letisztult és gyors weboldal a Rexpack Csomagolástechnikai Ipari és Szolgáltató Kft. részére.

www.nyugdijzona.hu

Deli Tibor, okleveles közigazgatási és társadalombiztosítási szakember, nyugdíjszakértő weboldala.

www.berugyek.hu

Szörényi Marianna elismert TB- és bérszámfejtő szakember weboldala. Marianna ezen az oldalon publikálja szakmai cikkeit, de ugyan itt értékesíti saját szakmai könyvét is.

www.albeabeauty.hu

Budapesti luxus szépség- és lézerszalon weboldala készült, WordPress keretrendszerben. Nem csak a weboldalt, de a logót és a teljes arculatát a DellART Studio készítette.

www.klimabalanch.hu

Biztos alapot nyújt ez a webshop, ahol könnyen lehet klímát vásárolni, és egyidőben telepítést rendelni. A webshop készítése során beépítésre került egy részletes szűrő rendszer is, ahol akár egyidőben tudunk szűrni az árra, márkára, teljesítményre és az energiaosztályra is.

Nézd meg a referenciáim és vedd fel velem a kapcsolatot minél előbb!