ARCULAT ÉS GRAFIKA TERVEZÉS

LOGÓ TERVEZÉS | NÉVJEGYKÁRTYA TERVEZÉS | OFFLINE ÉS ONLINE ARCULATI ELEMEK TERVEZÉSE
REKLÁMANYAG KÉSZÍTÉS | ARCULATI KÉZIKÖNYV | Jármű dekoráció | üzletdekoráció

LOGÓ TERVEZÉS

 A logó az arculattervezés kiindulópontja. Vásárlóid ezzel találkoznak először. Elhelyezheted a levélpapíron, bélyegzőn, a céges autón, boltod homlokzatán, munkaruhán stb. Segítségével elérhetjük, hogy vállalkozásodra emlékezzenek az ügyfeleid, illetve, hogy megkülönböztessék a konkurenciádtól.

Névjegykártya tervezés - referencia

Névjegykártya tervezés

Sok ügyfelem kérdezi, hogy ebben a digitális világban szükség van e még névjegykártyára? A válaszom minden esetben IGEN. Egy igazi üzlet ember belső zsebében van pár névjegykártya, az egyik „legtradicionálisabb” reklám eszköz amely sokat elárulhat tulajáról, szolgáltatása vagy terméke minőségéről. Fontos, hogy arculatba illő legyen és, hogy passzoljon a vállalkozás tevékenységéhez.

Offline és online arculati elemek

Egy cégnek rengeteg online és offline grafikára van szüksége. Kiállításokon, rendezvényeken, tárgyalásokon, erősítik megjelenésünk és cégünk megítélését, egy jól megtervezett szórólap, névjegykártya, rollup, leporelló, brosúra vagy prospektus. Közösségi oldalainkon nem elég már jónak lenni, igazán profinak kell tűnni, ezt a hatást pedig csak kreatív és kiemelkedő minőségű grafikákkal érhetjük el. Ebben tudok neked, illetve vállalkozásodnak segíteni.

Szórólap tervezés
Üzletdekoráció tervezés

Reklámanyag készítés

Ne feledkezzünk meg a fizikai üzlettel rendelkező vállalkozásokról sem, hiszen egy kreatív és igényes megjelenésű üzlethelyiség vonzza a tekinteteket és a vásárlókat. Üzletdekoráció és gépjármű fóliázás tervezéssel tudom segíteni márkád népszerűségét.

referenciák

 A leghatékonyabb reklám, az elégedett ügyfél!