www.hetenyikorhaz.hu

Ezt a weboldalt a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei – Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet számára készítettük a Romix Webműhellyel szoros együttműködésben. A weboldal akadálymentesített, ezért a fogyatékkal élők is zökkenőmentesen használni tudják.

www.tappancsmennyorszag.hu

Az elhunyt kisállatok méltó búcsúztatása a célja a Tappancs Mennyország csapatának. Ehhez a szolgáltatáshoz készült ez a weboldal.

www.adhato.hu

Kis-Vén Valéria közgazdász, okleveles adószakértő, adótanácsadó, mk. könyvelő, TB ügyintéző, angol nyelvtanár az ADHATO Booking Services Bt. tulajdonosának készült ez a letisztult, elegáns prémium weboldal.

www.utolsoseta.hu

Letisztult és elegáns weboldalt készítettünk az Utolsó Séta csapatának.

www.invitahostess.hu

Az Invita Hostess Ügynökség hivatalos oldala egy letisztult és elegáns designt kapott, funkcionalitásában pedig, közvetlen árajánlatkérő űrlapot építettünk ebbe a reszponzív és gyors weboldalba.

www.draesthetic.eu

A budapesti Dr. Aesthetic Beauty Clinic hivatalos weboldala, ahol a szolgáltatások és árlista melett időpontot is foglalhatnak a szépülni vágyók!

www.lovaszanita.hu

Lovász Anita mesterfodrász bízta rám weboldala és logójának elkészítését. Letisztult és elegáns finom vonalakkal operáló designt terveztem, ami tökéletesen illik Anita stílusához és a szolgáltatása színvonalához.

www.copygeneral.hu

A VNDesign megbízásából készült ez a komplex weboldal a Copy General Zrt. számára. Számtalan aloldal és egy tucat automatizált űrlap segít a felhasználók könnyebb kiszolgálásában, rendeléseik egyszerűbb rögzítésében.

www.szep-pazsit.hu

Fűmagokat és tápoldatokat értékesítő webshop, regisztráció és kártyás fizetés funkcióval. Készült a VNDesign megbízásából.

www.airocide-europe.com

Az airocide-europe.com egy NASA technológiáját alkalmazó légtisztító berendezéseket értékesítő webshop, kártyás fizetés integrációval. Bizonyos termékek esetén árajánlat kérhető automatizált űrlapok segítségével. Készült a VNDesign megbízásából.

www.harmony4you.hu

Harmónia az Egészségért Alapítvány hivatalos weboldala. Eseményeket  és tanfolyamok automatizált értékesítésére fejlesztve.

www.szef.hu

Az mdnGroup -al szoros együttműködésben készült a Szakszervezetek Együttműködési Fórumának a hivatalos oldala. Széles funkciókkal fejlesztettük az oldalt, hogy minél egyszerűbb legyen az online ülések tartása és az információk publikálása.

www.shop.volcseykft.hu

A VNDesign megbízásából készült ez a minimalista stílusban készült, letisztult és elegáns webshop a Völcsey Kft. részére.

www.rexpack.hu

ABHolding megbízásából készült ez a letisztult és gyors weboldal a Rexpack Csomagolástechnikai Ipari és Szolgáltató Kft. részére.

www.nyugdijzona.hu

Deli Tibor, okleveles közigazgatási és társadalombiztosítási szakember, nyugdíjszakértő weboldala.

www.berugyek.hu

Szörényi Marianna elismert TB- és bérszámfejtő szakember weboldala. Marianna ezen az oldalon publikálja szakmai cikkeit, de ugyan itt értékesíti saját szakmai könyvét is.

www.albeabeauty.hu

Budapesti luxus szépség- és lézerszalon weboldala készült, WordPress keretrendszerben. Nem csak a weboldalt, de a logót és a teljes arculatát a DellART Studio készítette.

www.klimabalanch.hu

Biztos alapot nyújt ez a webshop, ahol könnyen lehet klímát vásárolni, és egyidőben telepítést rendelni. A webshop készítése során beépítésre került egy részletes szűrő rendszer is, ahol akár egyidőben tudunk szűrni az árra, márkára, teljesítményre és az energiaosztályra is.