www.klimabalanch.hu

Biztos alapot nyújt ez a webshop, ahol könnyen lehet klímát vásárolni, és egyidőben telepítést rendelni. A webshop készítése során beépítésre került egy részletes szűrő rendszer is, ahol akár egyidőben tudunk szűrni az árra, márkára, teljesítményre és az energiaosztályra is.

www.lovaszanita.hu

Lovász Anita mesterfodrász bízta rám weboldala és logójának elkészítését. Letisztult és elegáns finom vonalakkal operáló designt terveztem, ami tökéletesen illik Anita stílusához és a szolgáltatása színvonalához.

www.copygeneral.hu

A VNDesign megbízásából készült ez a komplex weboldal a Copy General Zrt. számára. Számtalan aloldal és egy tucat automatizált űrlap segít a felhasználók könnyebb kiszolgálásában, rendeléseik egyszerűbb rögzítésében.

www.szep-pazsit.hu

Fűmagokat és tápoldatokat értékesítő webshop, regisztráció és kártyás fizetés funkcióval. Készült a VNDesign megbízásából.

www.airocide-europe.com

Az airocide-europe.com egy NASA technológiáját alkalmazó légtisztító berendezéseket értékesítő webshop, kártyás fizetés integrációval. Bizonyos termékek esetén árajánlat kérhető automatizált űrlapok segítségével. Készült a VNDesign megbízásából.

www.harmony4you.hu

Harmónia az Egészségért Alapítvány hivatalos weboldala. Eseményeket  és tanfolyamok automatizált értékesítésére fejlesztve.

www.szef.hu

Az mdnGroup -al szoros együttműködésben készült a Szakszervezetek Együttműködési Fórumának a hivatalos oldala. Széles funkciókkal fejlesztettük az oldalt, hogy minél egyszerűbb legyen az online ülések tartása és az információk publikálása.

www.shop.volcseykft.hu

A VNDesign megbízásából készült ez a minimalista stílusban készült, letisztult és elegáns webshop a Völcsey Kft. részére.

www.rexpack.hu

ABHolding megbízásából készült ez a letisztult és gyors weboldal a Rexpack Csomagolástechnikai Ipari és Szolgáltató Kft. részére.

www.nyugdijzona.hu

Deli Tibor, okleveles közigazgatási és társadalombiztosítási szakember, nyugdíjszakértő weboldala.

www.berugyek.hu

Szörényi Marianna elismert TB- és bérszámfejtő szakember weboldala. Marianna ezen az oldalon publikálja szakmai cikkeit, de ugyan itt értékesíti saját szakmai könyvét is.

www.albeabeauty.hu

Budapesti luxus szépség- és lézerszalon weboldala készült, WordPress keretrendszerben. Nem csak a weboldalt, de a logót és a teljes arculatát a DellART Studio készítette.

www.roplabda.szolsport.hu

Szolnoki Sportcentrum Röplabda szakosztályának hivatalos weboldala. Friss eredmények közlése, következő mérkőzések publikálása és az utánpótlás csapatba jelentkezése is ezen a weboldalon történik.

www.tavillkisfesz.hu

Szolnoki villanyszerelési szolgáltató cég weboldala.

www.liliomfietterem.hu

Szolnoki Fine dining étterem weboldala. Tartalmazza az étterem elérhetőségeit, teljes étlapot, a napi menüt és egyéb szolgáltatásaikat.