www.copygeneral.hu

A VNDesign megbízásából készült ez a komplex weboldal a Copy General Zrt. számára. Számtalan aloldal és egy tucat automatizált űrlap segít a felhasználók könnyebb kiszolgálásában, rendeléseik egyszerűbb rögzítésében.

www.szep-pazsit.hu

Fűmagokat és tápoldatokat értékesítő webshop, regisztráció és kártyás fizetés funkcióval. Készült a VNDesign megbízásából.

www.airocide-europe.com

Az airocide-europe.com egy NASA technológiáját alkalmazó légtisztító berendezéseket értékesítő webshop, kártyás fizetés integrációval. Bizonyos termékek esetén árajánlat kérhető automatizált űrlapok segítségével. Készült a VNDesign megbízásából.

www.harmony4you.hu

Harmónia az Egészségért Alapítvány hivatalos weboldala. Eseményeket  és tanfolyamok automatizált értékesítésére fejlesztve.

www.szef.hu

Az mdnGroup -al szoros együttműködésben készült a Szakszervezetek Együttműködési Fórumának a hivatalos oldala. Széles funkciókkal fejlesztettük az oldalt, hogy minél egyszerűbb legyen az online ülések tartása és az információk publikálása.

www.shop.volcseykft.hu

A VNDesign megbízásából készült ez a minimalista stílusban készült, letisztult és elegáns webshop a Völcsey Kft. részére.

www.rexpack.hu

ABHolding megbízásából készült ez a letisztult és gyors weboldal a Rexpack Csomagolástechnikai Ipari és Szolgáltató Kft. részére.

www.nyugdijzona.hu

Deli Tibor, okleveles közigazgatási és társadalombiztosítási szakember, nyugdíjszakértő weboldala.

www.berugyek.hu

Szörényi Marianna elismert TB- és bérszámfejtő szakember weboldala. Marianna ezen az oldalon publikálja szakmai cikkeit, de ugyan itt értékesíti saját szakmai könyvét is.

www.albeabeauty.hu

Budapesti luxus szépség- és lézerszalon weboldala készült, WordPress keretrendszerben. Nem csak a weboldalt, de a logót és a teljes arculatát a DellART Studio készítette.

www.roplabda.szolsport.hu

Szolnoki Sportcentrum Röplabda szakosztályának hivatalos weboldala. Friss eredmények közlése, következő mérkőzések publikálása és az utánpótlás csapatba jelentkezése is ezen a weboldalon történik.

www.tavillkisfesz.hu

Szolnoki villanyszerelési szolgáltató cég weboldala.

www.liliomfietterem.hu

Szolnoki Fine dining étterem weboldala. Tartalmazza az étterem elérhetőségeit, teljes étlapot, a napi menüt és egyéb szolgáltatásaikat.